maanantai 17. toukokuuta 2021

Teemojani kuntavaaleissa

Kunnallinen päätöksenteko on laaja-alaista ja päätöksentekijän tulee olla valmiina perehtymään kaikkiin vastaantuleviin asioihin. Jokaisella päätöksentekijällä ja ehdokkaalla on omat kiinnostuksen kohteensa ja vahvuusalansa, mutta harva tuntee koko laajaa kenttää kuin omia taskujaan. Olen työskennellyt kuntasektorilla erilaisissa kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä, joten koen, että oma näkemykseni kuntapolitiikasta on suhteellisen laaja-alaista, mutta olen aina valmis perehtymään minulle uusiin asioihin. 

Olen koonnut omia ajatuksiani Joensuun kuntapolitiikasta blogini välilehdelle "Vaaliteemojani". Pääset tutustumaan niihin klikkaamalla tästä. 

Löydät minut myös suuremmista vaalikoneista. Pääset tutustumaan vastauksiini tällä hetkellä avoimena olevissa vaalikoneissa alla olevien linkkien kautta:

Ylen vaalikoneessa pyydettiin kolme vaalilupausta. Kirjasin sinne seuraavaa:

📌     Perustetaan päätöksenteko parhaaseen käytettävissä olevaan tietoon ja hyödynnetään paikallista osaamista kaupungin kehittämisessä.
📌     Kehitetään kaupungin eri alueita niiden omista lähtökohdista ja tarpeista. Elinvoimaiset ja omapiirteiset kaupunkimaaseutualueet tukevat kehittyvää kaupunkikeskustaa ja toisin päin.
📌     Panostetaan elinkeinojen kehittämiseen ja ympäristön tilan parantamiseen tähtääviin hankkeisiin ja investointeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.